Impact

Succes wordt niet bepaald op een trainingsdag of met het management op de hei. Jouw succes wordt elke dag bepaald. Wij helpen jou te zorgen voor blijvende impact.

Blijvende impact

Eén- of meerdaagse managementtrainingen worden vaak in dezelfde week gegeven. Het probleem van deze aanpak is dat je erna gemakkelijk terugvalt in oude gewoontes. Wij begrijpen dat jouw succes elke dag wordt bepaald, en dat het een langere periode nodig heeft om blijvende verandering te zien.

Online ondersteuning

Ook online word je ondersteund, vanaf het begin tot na de training. Na afloop van de training en tussen de trainingsdagen door sta je hierdoor niet met legen handen. Je kunt altijd teruggrijpen naar de materialen die je digitaal aangereikt hebt gekregen tijdens de training.

Persoonlijk dashboard

Tijdens je training krijg je toegang tot een online, persoonlijk dashboard. Ook na de trainingsperiode heb je hier blijvend toegang toe. Op dit dashboard vind je praktische adviezen, tools en oefeningen om jezelf te blijven en het geleerde in de praktijk toe te passen

Nieuwsgierig?

Wil je eens anders kijken naar leiderschap? Wil je iets anders zien op het gebied van motivatie? Bel of mail ons gerust met vragen