Management & Motivatie

13 september 2023

Hoe haal je het beste in jezelf en anderen naar boven? Hoe zorg je met inspirerend leiderschap voor betrokkenheid bij anderen? Hoe creëer je een cultuur van goede samenwerking, vertrouwen en continue ontwikkeling? Dit leer je in deze zesdaagse training ‘Management & Motivatie’.

Duur: 6 dagen
Start: 13 september 2023
Locatie: Zeist
Kosten: €4.495 -excl. BTW

Resultaat

 • Na deze intensieve training heb je duidelijk beeld van wat effectief leiderschap voor jou persoonlijk betekent.
 • Je bent je bewust van jouw voorbeeldgedrag en weet daarmee een positieve invloed uit te oefenen op de bedrijfscultuur en je omgeving.
 • Je bent in staat mensen te motiveren en inspireren.
 • Je  herkent en versterkt kwaliteiten van collega’s en weet deze te koppelen aan opdrachten.
 • Je beheerst verschillenden managementstijlen afgestemd op de situatie en de medewerker.
 • Je herkent teamdynamiek en laat mensen beter samenwerken.
 • Je creëert een lerende omgeving op basis van veiligheid en vertrouwen.
 • Je kijkt ook naar jezelf en blijft gemotiveerd om jezelf continu te blijven verbeteren.

Programma

De zesdaagse training wordt verspreid over een periode van zes maanden. Hierdoor krijg je de gelegenheid om de inzichten en vaardigheden in de praktijk toe te passen tussen de trainingsdagen in. De terugkomdag na een half jaar is belangrijk om de inzichten uit de gehele training te bestendigen. Het programma bestaat uit:

 • Een periode van persoonlijke voorbereiding
 • Een individueel intakegesprek
 • Zes intensieve trainingsdagen
 • Individuele opdrachten tussen de trainingsdagen

Data:

Dag 1:   woensdag 13 september 2023

Dag 2:   woensdag 11 oktober 2023

Dag 3:   woensdag 8 november 2023

Dag 4:   woensdag 6 december 2023

Dag 5:   woensdag 10 januari 2024

Dag 6:   woensdag 7 februari 2024

Methode

Tijdens de trainingsdagen wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. De training sluit aan op de jouw praktijk, we werken met ‘echte’ casuïstiek. De training is zeer interactief en actiegericht, we oefenen veel. Je wordt uitgenodigd zelf verantwoordelijk te nemen voor jouw groeiproces en persoonlijke reflectie, maar ook om feedback te geven aan anderen. Onze aanpak is pragmatisch, positief confronterend binnen een veilige leeromgeving.

Na afloop, en ook tijdens, de training heb je toegang tot een digitale leeromgeving waar je meer informatie vindt over de behandelde onderwerpen en achtergrondinformatie.

Praktisch

Elke trainingsdag duurt van 09.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in Woudschoten hotel en Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX in Zeist. De investering is €4.200,- excl. BTW per deelnemer. Dit is inclusief lunch, koffie en thee. Alle deelnemers krijgen een login voor een persoonlijke omgeving binnen alterme.nl.

Inschijven of meer informatie?

Nieuwsgierig?

Wil je eens anders kijken naar leiderschap? Wil je iets anders zien op het gebied van motivatie? Bel of mail ons gerust met vragen