Training Soft skills voor professionals

Hoe kan ik verbindend en doeltreffend communiceren met anderen? Hoe kan ik als professional meer impact maken binnen mijn team? Hoe kan ik zelfverzekerd regiepakken in mijn werkrelaties, met oog voor het gezamenlijk belang? In deze praktische training soft skills voor professionals leer je, in drie trainingsessies, hoe je jouw persoonlijke professionele vaardigheden vergroot om zo het beste uit jezelf én jouw werkrelaties te halen.

Startdata:
 • 4 september 2024

In deze dynamische training vergroot je bewustzijn, kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie en samenwerking. Tijdens de training focussen we op essentiële soft skills. Je leert meer over jezelf en de invloed die jouw attitude en gedrag heeft op anderen. We gaan aan de slag met de communicatieve vaardigheden, om de samenwerking met collega’s en (interne) klanten in de praktijk te verbeteren en je invloed binnen je werk te vergroten. Je leert hoe je zelfverzekerd regie pakt en jouw invloed op werk kan bergroten. Daarnaast oefenen we vaardigheden voor uitdagende situaties, zoals beïnvloeding, onderhandelen en omgaan met conflict. De nadruk tijdens de training ligt op praktisch leren, waarbij je eigen werkpraktijk centraal staat.

Thema’s:

 • Zelfkennis en attitude
 • Effectieve communicatie
 • Beïnvloedingsstijlen & overtuigen
 • Doeltreffend en inspirerend presenteren
 • Omgaan met weerstand & conflict
 • Onderhandelen
 • Adviesvaardigheden
 • Teamsamenwerking
 • Praktijkervaring en aan de slag met persoonlijke casuïstiek

Resultaat

Na deze training…

 • Heb je je bewustzijn, kennis en vaardigheden vergroot op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking.
 • Ben je doeltreffender als professional en weet je jouw invloed binnen je werk te vergoten.
 • Bezit je praktische tools en vaardigheden om het beste uit jezelf en je werkrelaties te halen. 

Deze training is voor mensen die hun professionele effectiviteit naar een hoger level willen tillen. De training is geschikt voor startende professionals, maar ook zeker nuttig voor mensen met ruime werkervaring. Wil je meer bewustzijn creëren rondom jouw gedrag en de invloed op anderen? Samenwerking met jouw collega’s en klanten verbeteren en de impact binnen je werk vergroten? Dan is deze training wat voor jou!

In onze aanpak kiezen we voor een invalshoek van deze tijd: Motivational Excellence, een strategie die focust op de kracht van motivatie en inspiratie. Op energieke wijze laten we je eigenaarschap nemen over je ontwikkeling, door je op een positief confronterende wijze bewuster te maken van je potentieel en de doeltreffendheid van je gedrag.

Tijdens de trainingsdagen wisselen we af tussen het verkennen van theorie, reflectie en ervaren. De dagen zijn altijd interactief én actiegericht. We sluiten aan bij jouw dagelijkse praktijk door te werken met ‘echte’ casuïstiek. Tijdens de training geven we tips en feedback aan elkaar om zo ook van elkaar te leren. Ter ondersteuning krijgt je toegang tot een digitale leeromgeving waar je meer informatie vindt over de behandelde onderwerpen, achtergrond & tools.

Deze training bestaat uit drie trainingssessies van 3.5 uur verspreid over een periode van ± 4 maanden. Hierdoor krijg je de gelegenheid om, tussen de trainingsdagen in, de inzichten en vaardigheden in de praktijk toe te passen. Na een half jaar zien we elkaar weer tijdens de terugkomdag om gezamenlijk terug en vooruit te blikken op jouw ontwikkeling. Het programma is opgebouwd uit: 

 • Een voorbereidende 360˚ evaluatie om je persoonlijke leerdoelen vast te stellen
 • Drie intensieve trainingssessies van 3,5 uur
 • Individuele opdrachten tussen de trainingsdagen

Trainingsdata 2023 

Start in Q3, neem contact op voor de trainingsdata.  

Locatie:

Woudschoten Hotel &  Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist 

Investering 

1.995,- excl. BTW, totaal per deelnemer. 
*inclusief lunch, koffie & thee en persoonlijke login voor het online leerportaal.  

 

Heb je interesse in deze training? Schrijf je in via het inschrijfformulier. Vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Aanmeldformulier training met data