Visie

Wij geloven dat mensen en organisaties tot bloei komen door intrinsieke motivatie en de mogelijkheid tot groei. Dit vraagt om leiders en professionals die vanuit motivatie, vertrouwen en inspiratie verantwoordelijkheid nemen én geven. In onze programma’s staat daarom de kracht van motivatie en mogelijkheden centraal. Door deze essentie bij mensen te raken versterken we hun positieve attitude en brengen wij het beste in hen naar boven. Met als resultaat meer werkgeluk, productiviteit, betrokkenheid en impact.

De kracht van motivatie

Alter laat mensen en organisaties floreren door het versterken van hun talenten en kwaliteiten.  In onze programma’s laten we je op energieke wijze eigenaarschap nemen over je ontwikkeling. Op een positief confronterende wijze maken wij je bewuster van je potentieel, het effect van je keuzes en de doeltreffendheid van je gedrag als leider en professional.

Wij verzorgen trainingen & ontwikkelprogramma's

Je kan als individu, via een open inschrijving, deelnemen aan onze management-, sales en vaardighedentrainingen. Daarnaast ontwikkelen wij voor organisaties programma’s op maat. Vanuit onze visie en in lijn met de specifieke ambitie en wensen van jouw organisatie. We zijn een ervaren partner voor organisaties die hun eigen academy willen vormgeven op het gebied van leiderschap en professionele vaardigheden. We werken met ervaren trainers en facilitators, maar vooral met mensen die elke dag alles willen inzetten om anderen te helpen leren met diepgang en plezier.

Wil je eens anders kijken naar leiderschap? Wil je iets anders zien op het gebied van motivatie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op