Young professional development

Programma’s voor Young Professionals zijn in basis gericht op het vergroten van zelfbewustzijn: welke kwaliteiten en talenten neem jij mee naar de organisatie en hoe kun je deze op een krachtige manier inzetten? Daarnaast bouwen we aan een ‘basispakket’ van essentiële vaardigheden in communicatie, presenteren en gesprekken voeren. Wij helpen om de ontwikkeling als professional te versnellen in verbinding met de organisatie. Young professionals hebben specifieke vragen en dilemma’s en wij sluiten daar zo goed mogelijk bij aan. Deze programma’s verzorgen wij ook binnen traineeships.

Wij verzorgen programma’s op maat

Dit betekent dat we eerst goed luisteren naar de ambitie en wat er speelt in een organisatie. Waar nodig dagen we uit om vanuit de Alterme visie anders te kijken naar de ontwikkeling van mensen en wat daarvoor nodig is. Als daar behoefte aan is, kunnen wij helpen bij het creëren van jullie eigen visie op talentontwikkeling of leiderschap. Deze visie vormt een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp van het programma. Op basis van de organisatiedoelen en de behoefte van de doelgroep maken we een programma om het beste in medewerkers naar boven te halen en resultaat te behalen. 

Wat je van onze programma’s mag verwachten. 

In onze programma’s laten we deelnemers op energieke wijze eigenaarschap nemen over hun eigen ontwikkeling, door hen op een positief confronterende wijze bewuster te maken van hun potentieel en de doeltreffendheid van hun gedrag. Tijdens de trainingsdagen wisselen we af tussen theorie, reflectie en ervaren. De trainingsdagen zijn altijd interactief én actiegericht. We sluiten aan bij de dagelijkse praktijk door te werken met ‘echte’ casuïstiek. Tijdens de programma’s geven deelnemers tips en feedback aan elkaar om zo ook van elkaar te leren. In overleg is het mogelijk om deelnemers toegang te geven tot een digitale leeromgeving waar zij meer informatie vindt over de behandelde onderwerpen, achtergrond & tools.    

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Contactformulier